ERL-i suvekool 2021

Eesti Rohelise Liikumise selleaastase suvekooli teemaks on tasaareng ning see toimub vahemikus 28. juuni – 1. juuli. Ürituse kirjeldusest:

Arutame koos tunnustatud ekspertidega, kas tasaareng võiks olla vastus pimedale progressile, mille negatiivseid mõjusid näeme täna kõikjal enda ümber. Oleme suunatud eelkõige lahendustele ning tutvume ka mitmete projektidega, mis juba Eestis ja kaugemalgi käimas on.

📌 Mis täpsemalt toimub? Suvekoolis läbime 4 päeva raames mõtteliselt järgmised etapid:
➡️ Inspireerume, arutades selle üle, kuidas inimesed üldse tasaarenguni jõuavad ning mis neid selle juures köidab.
➡️ Seirame tulevikku, vaadates, mida ennustavad lähimateks aastakümneteks erinevad uuringud ja nende autorid.
➡️ Paneme käed külge, proovides parandada asju, tootmisahelaid ja rahandussüsteemi.
➡️ Õpime Eestis juba toimuvatest algatustest ning õpetame ühiskonnale ka ise midagi uut ja huvitavat.

Selles kõige juures aitavad meie mõtlemist avardada mitmed eksperdid: Lilian Pungas (Friedrich Schiller University Jena), Halliki Kreinin (Viini Majandusülikool), Maiko Mathiesen (Barcelona ülikool), Suule Soo (EMMIR), Vasilis Kostakis (TalTech), John Doyle (Euroopa Komisjoni arenguseire), Helen Sooväli-Sepping (TLÜ), Alf Hornborg (Lundi ülikool), Krista Kupits (Keskkonnaministeerium), Liina Järviste (Väike Jalajälg), Jaanus Nurmoja (Kodanikupalk.ee).Täpsem kava ilmub lähiajal!

📌 Kellele mõeldud? Eelkõige noortele vanuses 18-30 (tõsise huvi korral ka alates 16. a). Oodatud on kõik, keda teema kõnetab ning soovivad rohkem teada saada ja või inspireeruda ning tegudele asuda. Eeldame aktiivset osavõttu kõigil neljal päeval.

📌 Kuidas osaleda? Täida ära registreerimisvorm 16.juuniks. Kui soovijaid on rohkem kui kohti, teeb korraldaja raske valiku motivatsioonikirjade põhjal. Kõigi registreerunutega võtame ühendust hiljemalt 17.juuni. Registreeri end SIIN: https://bit.ly/3vusHbK

📌 Palju maksab? Osalustasu on 15€, mille palume tasuda peale osaluse kinnituse saamist. Juhul, kui sul majanduslike põhjustel pole osalustasu võimalik tasuda, kuid osalusoov on siiski suur, kirjuta sellest karola@roheline.eeSuvekooli raames on korraldajate poolt kaetud kõik toidukorrad (taimetoit), majutus Mokko maahotellis, programm ja vajadusel transport.

📌 Kuidas kohale saab? Täpsema info transpordi kohta saadame juba peale osaluse kinnituse saamist.

📌 Lisainfo: karola@roheline.ee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s